foto: PU Celje

Piše: A. S.

To, da smo vstopili v jesen ni možno zapaziti zgolj v naravi in obarvanih listih, ki padajo z dreves, temveč tudi po policijskih poročilih. Policisti s PP Slovenj Gradec so namreč, v petek v hišni preiskavi zasegli večjo količino prepovedane droge konoplje, kar je že četrti večji ulov policije v zadnjih tednih, o katerih smo poročali tudi na našem portalu.

Tokratni storilec je 35-letni občan iz območja Slovenj Gradca, pri kateremu so našli več rastlin visokih od pol do dobrih dveh metrov. Poleg bilk so policisti v hiši našli še več kot 40 kozarčkov, ki so vsebovali že zmleto konopljo in več kot 20 vrečk, ki so vsebovali posušene vršičke hudičeve zeli. Mimogrede pa so “vrtnarju” zasegli še pripomočke, ki jih je uporabljal za gojenje konoplje.

35-letnik bo kazensko ovaden zaradi suma proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, za kar mu grozi od enega do deset let zaporne kazni.

Prejšnji članekPoskušali suniti skuter
Naslednji članekTo pa je bila žeja! Policija aretirala moška, ki sta vlomila v trgovino in iz nje ukradla alkohol ter cigarete!