Slika je simbolična. (foto: Twitter)

Piše: C. R.

Neznani storilec je sinoči, okoli 21.20, skozi okno vlomil v poslovne prostore prodajalne v Slovenski Bistrici in iz pisarne odtujil priročno blagajno z gotovino. Materialna škoda znaša okoli 5.000 evrov. 

V Logatcu je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil nakit in druge predmete. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov.

V okolici Domžal je neznani storilec iz vrtne lope odtujil več kosov ročnega in akumulatorskega orodja in lastnika oškodoval za nekaj tisoč evrov.

V Izoli je nekdo ukradel SUP znamke ITIWIT, sive in rumene barve, ter karbonsko veslo. Lastnik je oškodovan za 1.000 evrov.

V Piranu je nekdo na plaži ukradel nahrbtnik z denarnico, dokumenti, gotovino, ključi, uro in kozmetiko. Kasneje so našli odvržene vse predmete, razen gotovine.

Nekdo je vlomil v hišo v vasi Dolnja Košana. Lastnikom je ukradel zlatnino.

Na Finžgarjevi ulici v Kranju so policisti obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil. V še enem primeru v Kranju pa sta se sprla občana. Eden naj bi drugemu z vrati namerno poškodoval vozilo, ta pa naj bi ga udaril. Policisti postopek vodijo proti obema.

V noči na 14. september je v naselju Ob Težki Vodi v Novem mestu nekdo vlomil v dva gospodarska objekta in odtujil orodje. Lastnika ocenjujeta, da sta oškodovana za okoli 300 evrov.

V naselju Velika Cikava na območju PP Novo mesto je včeraj dopoldne nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore in našel ter odtujil zlat nakit in denar.

Med 12. in 14. septembrom je v Ločni nekdo iz odprtega pomožnega objekta ob stanovanjski hiši odtujil dve kolesi, kotel in železni pokrov za peko.

13. septembra med 20. in 21. uro je v Sevnem na območju PP Novo mesto neznanec iz odklenjenega osebnega avtomobila odtujil denar, več bančnih kartic in sončna očala.

Na Topliški cesti v Novem mestu je v noči na 15. september nekdo skozi vrata vlomil v gostinski lokal in odtujil menjalni denar.

Vir: Policijske uprave Ljubljana, Kranj, Koper, Maribor in Novo mesto 

Prejšnji članekPohodnika zaobšla slabost, sum prepovedane droge in vpliv alkohola
Naslednji članekJutrišnjo nogometno tekmo NŠ Mura in Vitesse bo spremljala tudi policija