Slika je simbolična. (Foto: Pixabay)

Piše: C. R.

Včeraj, okoli 19. ure se je v Hrastniku zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil.

Po do sedaj znanih podatkih je do prometne nesreče prišlo, ker je voznik zaradi nepravilne strani vožnje trčil v vozilo voznice ki je pravilno pripeljala nasproti. Pri tem se je udeležena voznica lažje telesno poškodovala. Po trčenju je povzročitelj nesreče s kraja pobegnil, policisti pa so ga kmalu izsledili.

V postopku je preizkus alkoholiziranosti pri njem pokazal 1.48 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja nevarne vožnje, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Danes ponoči se je v Rakeku zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in pešec. Pri tem se je pešec lažje telesno poškodoval. Policisti še vedno preverjajo vse okoliščine nesreče in bodo nato izvedli ustrezen ukrep.

Včeraj, okoli 9.30 ure se je na parkirišču ene izmed trgovin na Viru pri Domžalah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in pešec. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik odvzel prednost pešcu na prehodu za pešce. Pri tem se je pešec lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Včeraj, okoli 19.30 se je v Zgornji Dragi zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen kolesar, ki je zaradi neprilagojene hitrosti padel in se lažje telesno poškodoval. V postopku je preizkus alkoholiziranosti pri njem pokazal 1.04 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Prejšnji članekBolgar in Italijan prevažala migrante
Naslednji članekNeurje nad Slovenijo: Strela udarila v dimnik