Slika je simbolična. (foto: Pixabay)

Piše: C. R.

Na področju PU Ljubljana so včeraj policisti obravnavali tri prometne nesreče.

Včeraj, okoli 22. ure se je na je na Cesti v Gorice v Ljubljani zgodila prometna nesreča v kateri je bila samoudeležena voznica osebnega v vozila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti na zasneženem vozišču zapeljala s ceste vozilo pa se je prevrnilo v jarek. Pri tem se je voznica lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Včeraj, nekaj po 18. uri se je na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani zgodila prometna nesreča v kateri so bili udeleženi voznik osebnega vozila in pešca. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik odvzel prednost pešcema na prehodu za pešce in trčil v njiju. Pri tem sta se pešca lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Včeraj, nekaj pred 16. uro se je na Kajuhovi ulici v Ljubljani zgodila prometna nesreča v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in peška. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik odvzel prednost peški na prehodu za pešce in trčil v njo. Pri tem se je peška lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.