Slika je simbolična. (foto: Twitter)

Piše: C. R.

Deloven vikend za policiste na področju kriminalitete. 

V Škofji Loki je storilec poskušal vlomiti v skladišče podjetja.

V Šenčurju je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo. Lastniki zaenkrat ne pogrešajo ničesar.

V Žirovnici pa je bilo prijavljeno poškodovanje vhodnih vrat.

V soboto so bili obveščeni o poskusu vloma v stanovanjsko hišo v Šmiklavžu, na območju Policijske postaje Mozirje. Storilcu v hišo ni uspelo vstopiti, lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem terasnih vrat.

V soboto so bili obveščeni, da so neznani storilci v zadnjih mesecih z 32. vagonov, na tovorni postaji v Trnovljah pri Celju, ukradli pokrove ležajev z vagonskih koles. Škodo ocenjujejo na okoli 9.000 €.

V Celju so včeraj obravnavali tatvino kolesa, ki je bilo parkirano in zaklenjeno pri železniški postaji. Gre za kolo znamke Rock Machine, vredno okoli 300 €.

Sinoči so bili policisti obveščeni o poskusu vloma v delavnico podjetja v Spodnjih Prelogah, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice. Lastnik je s kraja pregnal dva storilca.

V Kamniku je bilo vlomljeno v hišo, od koder je bila odtujena gotovina in nakit. Škoda znaša okoli 1000 evrov.

V Šiški je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je bila odtujena gotovina. Škoda znaša okoli 60 evrov.

V Šiški je bilo vlomljeno v dve kleti, od koder sta bili odtujeni kolesi znamke Cult in znamke Coppi. Škoda znaša okoli 1700 evrov.

V Centru je bilo vlomljeno v dve kleti, od koder so bila odtujena oblačila in olje. Skupna škoda znaša okoli 1000 evrov.

V Šiški je bilo vlomljeno v klet, od koder so bila odtujena oblačila in obutev. Škoda znaša okoli 500 evrov.

V Šiški je bilo vlomljeno v dve kleti, od koder so bila odtujena oblačila, mesne izdelke in kolo Track. Škoda znaša okoli 700 evrov.