Slika je simbolična. (foto: Pixabay)

Piše: C. R.

Kriminalni element na Slovenskem je še naprej aktiven.

Na Tkalski ulici v Celju je neznanec vlomil v avtomat z napitki. Ukradel je nekaj pijač. Okoli 700 eurov škode je povzročil s poškodovanjem avtomata.

V Tepanju smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi vrata terase. Po prvih podatkih ni ničesar ukradel. Lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem vrat.

V Gaberkah je neznanec vlomil v gradbeni zabojnik. Ukradel najverjetneje ni ničesar.

Na Brodarjevi ulici v Celju je storilec danes ponoči poškodoval vhodna vrata stanovanjskega bloka in dve vozili. Na enem je razbil šipo na vratih, z drugega pa je odtrgal vzvratni ogledali.

Na območju Bežigrada je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je neznani storilec odtujil prehrambne izdelke. Lastnika je oškodoval za okoli 150 evrov.

V Šiški je neznani storilec vlomil v klet in odtujil gorsko kolo znamke Conway. Lastnika je oškodoval za okoli 1.000 evrov.

Na Viču je bilo vlomljeno v gostinski lokal, od koder so odtujili menjalnino in mobilni telefon. Povzročeno je bilo za okoli 1.000 evrov škode.

V Šiški je bilo vlomljeno na gradbišče, od koder so odtujili izolacijski in sanitarni material. Povzročeno je bilo za nekaj tisoč evrov škode.