Fotografija je simbolična. (foto: STA / Nebojša Tejić)

Piše: C. R.

Jutri, 16. septembra 2021, bo ob 18.45 na stadionu Ljudski vrt v Mariboru odigrana nogometna tekma 1. kroga Konferenčne lige UEFA med kluboma NŠ Mura in SBV Vitesse (Nizozemska). Policija vse obiskovalce prireditve obvešča, da bo zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje.

Tehnična sredstva za video snemanje bodo uporabljena na krajih v mestu Maribor, kjer se po navadi zbirajo navijači, v okolici stadiona, kakor tudi na samem stadionu, tako na tleh kot v zraku.

Vse obiskovalce prireditve pozivajo, da se na stadion odpravijo pravočasno ter da, če se bodo na prireditev pripeljali z osebnimi vozili, te parkirajo na za to določenih mestih.

Vir: Policijska uprava Maribor

Prejšnji članekIz pisarne odnesli 5 »jurjev«!!
Naslednji članek(FOTO) V okolici parlamenta se še vedno zadržuje skupina nevarnih ljudi, ki želi povzročati dodatne nemire; za napad so skrajneži uporabili tudi granitne kocke, policija sporoča, da je policijska intervencija še v teku