Slika je simbolična. (foto: Twitter)

Piše: C. R.

Na območjih PU Ljubljana in PU Kranj so policisti obravnavali več tatvin in vlomov.

V Grosuplju je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil nakit in denar. Lastnika je oškodoval za okoli 1.500 evrov.

Na območju Dola pri Ljubljani je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil nakit. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov.

V Šiški je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 500 evrov.

Na Viču je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je neznani storilec odtujil nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 5.000 evrov.

V centru Ljubljane je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je neznani storilec odtujil nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 3.000 evrov.

V Domžalah je neznani storilec vlomil v klet in odtujil napravo za polaganje keramike. Lastnika je oškodoval za okoli 350 evrov.

V centru Ljubljane je neznani storilec vlomil v klet in odtujil kolo znamke Trek fuel EX8, bele barve. Lastnika je oškodoval za okoli 3.000 evrov

V Trbovljah je neznani storilec vlomil v prostore športnega društva in odtujil denar. Nastalo je za okoli 100 evrov škode.

Na območju Ribnice so neznanci vlomili v skladiščne prostore podjetja, od koder so odtujili pnevmatike s platišči. Podjetje je oškodovano za nekaj tisoč evrov.

V Mostah je bilo vlomljeno v gradbeni kontejner od koder so odtujili več orodja. Povzročili so za okoli 5.000 evrov škode.

Policisti so obravnavali tatvino smuči, ki so bile pred gostinskim obratom brez nadzora. V Lescah pa je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo.